2012. július 18., szerda

Lovely * Complex

Szerintetek is aranyos, ha egy magas fiú, egy alacsony lányba szeret bele, és összejönnek? És mi van, ha fordítva van a dolog? Ha egy magas lány szeret bele, egy nála alacsonyabb fiúba? Erre a példára pontosan tökéletes, Koizumi Risa története. Egy lány, aki lassan, de biztosan beleszeret, egy számára idióta, elviselhetetlen gnómba, akivel mindig veszekszik, de még is rengeteg közös vonásuk van. Mint például a problémáik. Koizumi Risa 170 cm magas, míg a defekt duo másik fele - így becézik őket - Otani Atsuhi, 159 cm.  A lány 17 szülinapján szerelmet vall neki, de Otani túl sötét ahhoz, hogy felfogja... Vajon mi lesz a defekt duóval? Egy pár lesznek? Nézd, meg és kiderül! ;)
By: Cherry

Rozen Maiden

Sok-sok évvel ezelőtt, élet egy Rozen nevezetű bábkészítő, akinek nagy álmai voltak. Megakarta alkotni a tökéletes bábut, de ezt különleges módon akarta megtenni. Megalkotta a Rozen Maiden bábukat, összesen hat darab van belőlük. Mindegyik bábúnak életet adott, hogy élhessenek, és harcoljanak.  Adott nekik egy ajándékot, a Rozen Mysthica-t. Ezzel elindított egy játékot, aminek a neve Alice Game. Amelyik Rozen Maiden összegyűjti az összes Rozen Mysthica-t, az lesz a tökéletes Alice, azaz a játék győztese.
Viszont nem számolt azzal, hogy a játék nagyon elhúzódik, olyannyira, hogy már csak egy bábú akar majd harcolni, hogy ő lehessen Alice. Minden bábunak van egy médiuma, akitől az erőt kapják, a harcokhoz. Vajon ki lesz Alice? Te is kíváncsi lettél? Hát akkor nézd meg! ;)
Korhatár: +12
By: Cherry


D. Gray-man

Allen Walker az újonc ördög űző csatlakozik egy rendhez, amit csak úgy neveznek, hogy "fekete rend".   Hűséges kistársa Timcanpy - hát valami őrző szem féleség ^^" - mindig vele, és minden ami Allennel történik, ő azt "felveszi"  Amint a Fekete rend területére lép, első ellenfele Lenalee akivel harcba keveredik, majd kiderül hogy, ő az újonc akiről kaptak levelet is, csak kicsit később olvasták el.- Miután megérkezett Allen.. - Allennek a bal szeme különleges, mivel azzal látja a démonok lelkét, ez mondhatni az egyik fegyvere. A másik fegyvere, azaz az ártatlansága az elátkozott karjában rejtőzik, amit formálni tud. Minden ördög űzőnek van egy ártatlansága, és mindenkinek más. A céljuk, hogy begyűjtsék az összes ártatlanságot, és megakadályozzák, hogy az Ezer éves Gróf karmai közé kerüljön. Vajon sikerülni fog neki?
Korhatár: +14
Megjegyzés: 56. résztől felíratos!
By: Cherry

Látogatottság