2012. augusztus 2., csütörtök

Éjszakai bagoly

Szép estét!
Na ki kószál, még ilyenkor erre? Nem tudok aludni, kavarognak a gondolatok a fejemben. Általában emiatt nem alszok eleget. Ha ébren vagyok, vagy itthon segítek, esetleg itt frissítek, beszélgetek emberekkel, és nincs erőm időt szakítani, hogy elgondolkodjak pár dolgon. Néha elgondolkodom olyan kérdéseken, mi lett volna ha...? Tudom a  múlton nem kéne rágódnom, inkább a jelennek élni, A jövőt nem érdemes tervezni, hiszen úgysem úgy fog alakulni, ahogy azt mi szeretnénk.
Max ahhoz nagyon meg kell küzdenünk, hogy teljesüljön. Az álmok, kemény munka árán születnek meg. Oh bocsánat rosszul fogalmaztam: Az álmok könnyen megszületnek, viszont kemény munka árán valósul csak meg. Igen ebből látni, hogy én is hibázom, hiszen ember vagyok, és az emberek cseppet sem tökéletesek. Még akkor sem, ha van aki azt hiszi magáról.  Sosem értettem a rasszizmus lényegét, hiszen mivel lennénk különbek másoktól?! Hiszen mind emberek vagyunk, bár nincs két egyforma ember, ezzel nem vitatkozom. De akkor is! Bár vannak olyan dolgok, amire életünk során nem kapunk választ.
Visszatérve, a mi lett volna ha...? kérdésre. Ma pont azon kezdtem el gondolkodni, vajon most milyen lenne az életem, ha akkor nem teszek egy olyan lépést, ami teljesen megváltoztat mindent? Ha akkor nem ismerem meg azokat az embereket, akkor most mi lenne másabb, azon kívül, hogy a létezésükről se tudnék? Kellemetlen pillanatoktól, boldog percektől, szép és fájdalmas emlékektől szabadultam volna fel. Tehát jóról és a rosszról is lemaradtam volna egyaránt. De az élet ezzel jár. Sok minden múlt azon az öt percen... És ha lekésem? akkor mosz hol tartanék? Minden döntésünk más-más irányba vezet, viszont mind egy helyre, a jövő felé. 
Kicsit most fura lehet ez így. Kb. az a kérdés játszódik le egyesek fejében: Mi bajom van?! Semmi az égvilágon, csak néha elgondolkodom ilyeneken. Azt hiszem, most ennyi elég lesz.

Új külső Dir en Grey

DIR EN GREY NEW SINGLE RINKAKU

Dir en grey - New single "Rinkaku"

A Dir en Grey-nek új kislemeze lesz, 2012 telén, pontos dátumról sajnos nem tudok információt adni.



Újdonság

Sziasztok!
Amint látjátok, az oldalnak új neve lett. Yuunával úgy döntöttünk, hogy valami más névre van szüksége a kicsikének, így született meg az R.A.A.H. rock and anime hungary. A mai nap során nem lett valami sok friss, és lehet, hogy a közel jövőben se lesz nagyon sok. Viszont Yuuna holnap hoz, egy interjú fordítást. ^^Hogy tőlem, mit kaptok? Na az még kérdéses. ^^"
Kellemes napot!

Blood+

Otanashi Saya, a legjobb magasság ugró a középiskolában. Családjával él együtt aki,? Kai Riku, és apja, aki örökbe fogadta őket. Saya nem rég tért magához hosszú álmából, viszont semmire se emlékszik, mi történt vele. Viszont egyik nap az utcán egy ismerős dallamot hallott meg. A túloldalon egy kisebb tömeg gyűlt össze, egy chellozó férfi körül. Saya szemeit lehunyva koncentrált, és egy emlékkép ugrott be neki. Már épp majdnem a növényekkel benőtt folyosó végén járt, amikor minden elveszett, és elesett. A tömeg az elesett lányra vetette aggódó tekintetét, majd Saya zavarba jött, és tovább futott. Ekkor még nem sejtette, hogy mi vár rá. Az iskolában hagyta cipőjét, így vissza kellett mennie érte, viszont mire odaért mindent beborított a sötét éj, és cipőjének nyoma veszett.  Ekkor felbukkant egy alak a sötétben, viszont pengéjének fénye megcsillant, mire Saya riadtan menekülni kezdet. Eközben tornatanára segítségére sietett, de nem találtak senkit mire visszatértek. Ekkor következett be a tanár halála, mert valami szörny elkapta. Egy kiropterán volt az, ami később Sayat vette célba. Ekkor a fegyveres alak ismét felbukkant, akit Hajinak hívnak, és csókjával Sayat felébresztette mély álmából, egy részét. Vajon mi lesz ennek a következménye? Ha érdekel, nézd meg. ^^ Korhatár +16.
1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész
11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész, 17. rész, 18. rész, 19. rész, 20. rész
21. rész, 22. rész, 23. rész, 24. rész, 25 .rész, 26. rész, 27. rész, 28. rész, 29. rész, 30. rész
31. rész, 32. rész, 33. rész, 34. rész, 35. rész, 36. rész, 37. rész, 38. rész, 39. rész, 40. rész,
41. rész, 42. rész, 43. rész, 44. rész, 45. rész, 46. rész, 47. rész, 48. rész, 49. rész, 50. rész

the GazettE - DIVISION SPOT

Nos, itt egy kis újabb ízelítő a PV-ből, és az albumból, amelyet a PSC és a SONY kéz a kézben dobott oda a rajongóknak, mint egy falat csontot az éhezőnek =)


Köszönet a the GazettE Europe-nak! =)

Látogatottság