2012. július 19., csütörtök

Gazette Pv előzetes

Sziasztok!
Nem iis olyan rég, láthatóvá vált a Gazette egyik új Pv-jének előzetese. Hoppá, illetve kettő is egyszerre. Szerintem lenyűgöző, és már alig várom, hogy lássam teljes egészében. ^^



By: Cherry

Rosario to Vampire

A Rosario to vampire egy egész aranyos anime. Főszereplőnk Tsukune, egy démoni iskolába kerül, ami egy másik dimenzióba van. Itt első nap összeismerkedik a hihetetlenül aranyos és csinos Moka-sannal, akiről kiderül hogy valójában vámpír. A lány azonnal beleszeret a fiúba, de nem egyoldalú a dolog. Időközben, egyre többen beleszeretnek Tsukunéba, és harcok is folynak érte. Az iskola szabályzata szerint, tilos felfedni valódi énjüket, bár ezt szinte mindegyik részben áthágják. Moka-sanon kívül senki se tudja, hogy Tsukune valójában ember. Vajon meddig tudják titkolni?
Figyelmeztetés: ecchi. Korhatár: +16

Az anime, 1. évad: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész.

Az anime, 2. évad: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész.

Aki esetleg angolul akarja a mangát olvasni, annak itt a lehetősége rá {tőlem ez már megszokható lesz}: MANGA-I, MANGA-II.  
By: Yuuna

Látogatottság